Rețeta o puteți găsi la Dana pe blog, noi vă putem spune câteva despre ustensilele pe care le-am folosit pentru a pregăti rețeta.


Ce am învățat? Că e bine să-ți pregătești ingredientele din timp și nu pe măsură ce gătești.


- boluri
- spatulă din silicon
- tavă de copt
- cântar de bucătărie
- 2 boluri mai micuțe
- platou rotativ cu picior pentru servire


Am ales un bol din inox pentru a bate albușurile, pentru că modelul prezentat avea un înveliș exterior din silicon, ceea ce-l împiedica să alunece. Dacă nu aveți cine știe ce mixer sofisticat, bolul acesta e ideal. Discutam cu Dana despre spatulele de silicon și cât de practice sunt față de lingurile de lemn, de exemplu, pentru că se curăța foarte bine și ai pierderi foarte mici, ca să spunem așa.

Bol din inox


Tava de copt detașabilă de 26 cm trecut cu brio testul coacerii. Ne-a plăcut foarte mult faptul că Dana a folosit și hârtie de copt pe care a pus-o pe fundul tăvii. Nu s-a lipit deloc nici de margine, nici de fund. Truc învățat.


Pregătirea acestei rețete a durat undeva la 15 minute, iar coacerea aproximativ 45, iar rezultatul a fost delicios.

Tava de copt detasabila

Evident că au rămas foarte multe vase de curățat, dar marele noroc este că aproape toate produsele de la Frarom Shop pot fi spălate în mașina de spălat vase. Uraaa!


Pentru servire am folosit un platou rotativ din sticlă cu picior din inox. Elegant și simplu.

Platou rotativ din sticla

Cam asta a fost povestea. Așteptăm cu interes pozele voastre dacă încercați rețeta. 

Mulțumim pentru fotografii colegului nostru Ovidiu ale cărui poze le puteți vedea aici